Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af have og haveservice på Sønder Vilstrup Sdr Vilstrupvej

af | nov 1, 2016 | Beskæring

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_123022

Det er en storslået og velanlagt have. Der kommer til sin ret efter den hårde beskæring af have

Billede er fra efter vi har udfør haveservice og beskæring af have . Før udgjorde planterne bare en grøn sammenhængende mur. Nu er der igen kommet både lys og perspektiv i haven.

Denne have der oprindeligt er anlagt af en havearkitekt på Sdr Vilstrupvej i Sønder Vilstrup har taget sig godt til efter nogle år hvor der ellers skulle have været taget godt fat i haven. Det er ellers en flot have. Men perspektivet i havens elementer er efterhånden gået tabt fordi planerne er vokset ind i hinanden og udgør nu en grøn mur uden dybde og perspektiv.

Beskæring af have

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_123056

Der er ingen tvivl om at planterne trives i denne have.

Haven tager sig godt ud her i lyst regnvejr. Hver sten stråler med sin glans. Hvor der nederst til venstre mangler et par sten har haveejeren netop fjernet et mægtigt hvepsebo. Det er vist godt det samme ikke at have dem på det sted.

Det er en flot have med mange stærke sunde planter

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_123213

Alle planterne har nu fået luft omkring sig.

Vi kan godt se at nogle af planterne har lidt under at have stået så tæt. Se blot på den flotte søjlebøg. Den er helt nøgen på den ene siden hvor en nu fældet plante oprindelig stod. Nu får den fremover lys og luft og bliver igen havens konge.

Haven er meget velanlagt – Og nu er planterne også faldet på plads igen

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_123230

Haven er smuk og velanlagt. Haven virker meget velafbalanceret efter at vi har foretaget den kraftige beskæring af planterne.

Den flotte troldhassel står nu tilbage i sin virkelige værdi: de tykke indre stammer. Den er i sig selv et flot syn. Der er sket meget i det her bed. Hver enkelt plante er klippet og beskåret. De så oprindelig noget forvoksede ud og bar også præg af at være vokset ind i hinanden og have presset hinanden. Nu får de en ny start med god lys og luft omkring sig.

Forhaven er også usædvanlig flot

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_122907

Det er en flot forhave.

Forhaven ser nu ordentlig og redelig ud. Græsset er flot grønt og alt er som det skal være. I bedet er en kæmpe troldhassel blevet skåret ind til sin kerne. Og venter nu på næste forår hvor den kan komme stærkt igen. Alt er som det skal være i forhaven og tager sig ordentlig ud for den besøgende. Her har det hjulpet med beskæring af have,

haveservice-kraftig-beskaering-soender-vilstrup-sdr-vilstrupvej-20160904_122923

Pæn udsigt fra carporten.

Det tager sig godt ud i en forhave når alt er som det skal være.

Vi yder også gerne haveservice i din have

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder i byerne Middelfart, Fredericia, Kolding, Horsens og Vejle. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud