Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design

af | feb 3, 2015 | Anlægsgartner

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design HaveDesign-JP-Havedesign-Vennervej-9-Velling-6940-Lem-Potter-Kummer-Krukker-Sommer-2014-

I dagens Danmark er der overvældende udbud af overdådigt haveluksus.

Dette billede med en overdådighed af smukt og kvalitetsbevidst haveluxus og havedesign der kan leveres af Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Et design vi præsentere med særlig stolthed, og som vi godt tør kalde et håndsværksmæssigt kunstværk, er bordpladen med ben og bænk i azobetræ. Bordpladen er i massiv indfarvet beton. Og vil derfor altid på et vilkårligt tidspunkt ud i fremtiden kunne slibes let med sandpapir og lakeres med en særlig klarlak. Og herpå se ud fuldstændigt som nyt.

Det ædle azobetræ har sin skønne patina fra århundrede – eller årtusindes brug i antikke havnemoler. Azobetræ er så tungt at det synker hvis det kommer i vand. Og vil ikke kunne bearbejdes med almindeligt tømmerværktøj; der vil bryde sammen ved arbejdet i den hårde træsort. Stellet vil fremhæve det skønne ved enhver villa, ejendom, slot eller institution. Og vil på præsentabel vis være enhver direktion værdig. Her er der på en god måde styr over tingene: er budskabet fra det ædle håndværk.

De omgivende krukker – og bordpladen fås i alle vores tilgængelige farvekoder – og texture f.eks. granit, marmor eller rå beton. Og der kan på bestilling kombineres frit efter ønske på farve og textur. Vi modtager også farvekoder fra dig som du f.eks. har fra din arkitekt. Og kan ud fra denne farvekode fremstille vores produkter i den ønskede farve. Vores krukker med videre står uden problemer ude om vinteren med planter og muld. Tingene kan ikke stjæles eller ødelægges på normal vis. Hvilket sammen med den i forhold til kvaliteten rimelige pris, har gjort designet meget populære hos kommuner, institutioner og boligselskaber.

Alle hjem fortjener en god postkasse

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design Dana_House_-_hegn_og_postkasse_-_(3)

Haveluxus med velgennemtænkt postkasse – der er langt mere rummelig end det lige ser ud til

Denne fine postkasse skiller din adresse positivt ud. Postkassen er meget rummelig og funktionel. Åbningen for oven er ca. dobbelt størrelse af åbningen i en normal postkasse. Postkassen er håndbygget af en af Danmarks dygtigste smede. Det er den ideelle postkasse for den adresse der har brug en dekorativ og velfungerende postkasse. Og for den lille selvstændige. Det er den flotte postkasse der aldrig svigter dig.

Postkassen kan efter ønske modificeres i størrelse funktionalitet.

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er design der holder derude

Via vores samarbejde med flere af Danmarks dygtigste håndværkere indenfor haveluxus, håndbyggede havemøbler, trappe, rækværk og hegn kan Dansk Haveservice & Anlægsgartner give dig den mest fantastiske og eventyrlige have.

Du kan se produkterne hos producenterne eller leverandører

Jeg har allerede vist dig noget af det håndværk vi kan tilbyde. I det følgende vil jeg vise dig nogle fine eksempler på kunsthåndværk som nogle af Danmarks bedste håndværkere kan tilbyde dig. Flere af håndværkerne har egne udstillinger som vi gerne oplyser adresserne på. Men dobbelttjek helst adresserne og åbningstider før et eventuelt besøg. Og ring eventuelt og aftal besøget. Da det jo er mest interessant at få en snak med håndværkeren selv.

Kunsthåndværk der afspejler vore smukke kyster

Vi samarbejder med fine håndværkerer, der designer, udvikler producerer og forhandler havemøbler, postkasser, indemøbler,brugskunst og gaveartikler.

Trapper, stiger, gelænder i maritim stil

Her er nogle eksempler på virkelig godt smedehåndværk:

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design HaveDesign-DanaHouse-Bornholmsvej-1-9500-Hobro-Sommer-2014-2

 

Fint håndværk fremstillet gelænder med maritim inspiration

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design HaveDesign-DanaHouse-Bornholmsvej-1-9500-Hobro-Sommer-2014

Elegant trappe med maritim inspiration

Haveluxus fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er flot design HaveDesign-DanaHouse-Bornholmsvej-1-9500-Hobro-Sommer-2014-

Denne fine trappe i maritim stil er i en kvalitet og materialer så en lignende model vil kunne opstilles såvel inde som ude.

Forhør altid Dansk Haveservice & Anlægsgartner om mulighederne for skøn luksus i din have

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kommer gerne ud i din have og tager en uforpligtende snak om mulighederne. Ring endelig med det samme så vi kan få aftalt et tid for et møde.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud