Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havehegn i Metal? Rionet med ukrudtsfanger: Sikre dig mod naboens ukrudt 😊

af | jan 14, 2024 | Anlægsgartner, Beskæring af hæk, Havebede og Prydhaver, Haveservice, Plantning af hæk, Skønne haveanlæg, Stubfræsning

Folk er meget interesserede i hvad der sker og taler ivrigt om den nye udvikling på vejen. Den håndværksmæssige kvalitet kan vi i hvert fald godt være tilfredse med at de lægger mærke til.

Du kommer ikke til at fortryde et hegn som dette. Det vil blive stående i årtier og atter årtier. Kunden har ønsket hegnet i rustent rionet. Men det vil sagtens kunne opføres i galvaniserede eller behandlede metaller.

Hegnet i rionet er på alle måder flot at se på.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Det samlede værk med et hegn i rionet og metal funger fantastisk fint i haven. Det vil også fungere fint hvis man ønsker et grønt og levende hegn. Fordi hegnet vil fungere perfekt til kravlende planter. Så det kan egentligt nemt blive mere grønt og levende at se på end en hæk i de klassiske hækplanter.

Der vil være så uendelige muligheder for at supplere hegnet med fine grønne planter der ønsker et dejligt sted at klatre rundt og som blomstre og sprudler af liv. Hegnet skal nok holde til det. Det er ikke som et raftehegn der når det endelig opnår ægte patina efter 15-20 samtidig er råddent og klar til udskiftning. Det kommer ikke til at ske her.

Opgaven er et samtaleemne på vejen – der gør naboerne glade

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Det samlede værk står rigtigt fint. Hegnet er sat i trappetrin der står fint til den skrånende grund.

Metalhegn i rionet ? Opfordringen til rivenet i haven kan nok klinge lidt rusten i ørerne på mange haveejere med sans for det grønne. Men resultatet er blevet utroligt flot i haven. Her vil vi med udgangspunkt i et godt resultat hos en god kunde på Langesøvej i Erritsø i Fredericia fortælle om de mange muligheder og fordel der er ved et metalhegn i Fredericia.

Her er detaljerne ved hjørnestolpen fra en anden vinkel.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Bemærk hjørnet af hegnet. Alle detaljer er så gennemførte. Stolperne er også af metal.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Alle detaljer er hetl oppe at spille – det færdige resultat sidder lige i øjet

Prøv at se hvor godt håndværk det er. Tingene spiller bare. Alt falder i hak og ser ordentligt ud. Enhver metalarbejder eller smed vil tydelig genkende den håndværksmæssige kvalitet.

Arbejdet på adressen startede egentligt med at vi skulle luge et gammelt bed. Men udviklede sig hurtigt da vi fik talt med kunden. Bedet skulle nu nedlægges og omlægges til græsplæne. Græsplænen skulle omlægges. Og danne en ny eksklusiv græsplæne. Da vi var ved at være færdige skulle der nu hegn op ind til naboen hvad der satte os i gang med den kreative proces om at skabe et flot nyt design for funktionel hegn i rionet.

Jerneplader for neden fungere som fæstning mod ukrudt fra naboen

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Kunden er kommet med flere interessante forslag der bliver implementeret i opgaven. Grundlæggende er hans ønske at egnet udføres i rionet. Men også at der forneden skulle skulle afsluttes således at planter ikke kan vandre fra den ene have til den anden.

Der er mulighed for vilkårlig dybde – fordi der jo er tale om custommade håndværk: hvor dimensionerne aftales konkret med kunden. Her går vi omkring 30 cm i jorden med hegnet.

Så flot er hegnet indpasset mod muren. Vi er selv rigtig godt tilfredse med kvaliteten.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

De enkelte dele falder godt ind i hinanden og kommer til at udgøre et samlet værk. Der på grund af den håndværksmæssige kvalitet falder godt i øjet.

Håndværkerne arbejdet på rionet hegnet med intensitet og præcision.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Så har smeden startet hegnet op med første sektion. Det er vigtigt at sektionen står præcist. Så hegnet helt igennem bliver som det skal.

Håndværkerne arbejder seriøst og professionelt. Der overlades ikke en detalje til tilfældighederne. Det er en fornøjelse at se på.

Beton i høj kvalitet skal holde stolperne til rionettet på plads gennem de næste mange årtier.

Havehegn-Metal-Rionet-ukrudtsfanger-

Et særlig pulver størkner omkring stolpen. Der så holdes i et fast greb af jorden. Det bliver stående selv i den vildeste storm.

Hver enkelt stolpe er støbt godt fast i jorden og alt er samlet korrekt. Der er ingen storm der kan vælte et hegn som dette.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud