Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Hækkeklipning – Det er sundt for en hæk at blive klippet ordentligt

af | feb 3, 2015 | Hækkeklipning

Kraftig hækklipning, beskæring, ombrydning og klipning af hæk er et langt tungere arbejde end almindelig hækkeklipning. Vi har alt i topmoderne maskiner til store opgaver i forhold til hækklipning og beskæring. Vi kan udføre arbejdet med og uden bortskaffelse. På timepris eller på fast pris

Det er sundt for en hæk at blive klippet og vedligeholdt ordentligt med god hækklipning. Forkert vækst kan på forskellig vis ødelægge hækken. Derfor kan kraftig beskæring være nødvendigt af andet end æstetiske årsager.

En meget tilfreds kunde til avanceret hækkeklipning

haveservice-Hækkeklipning - Det er sundt for en hæk at blive klippet ordentligt Haveservice-Haekkeklipning-Vejle-Aadal-Egtved-Bredsten-Sommer-2014-001

I denne legendariske have opnåede vi en overordentlig tilfreds kunde til avanceret hækklipning.

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet, og hele klipningen er udført fuldkomment, som jeg selv ville have klippet, hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Kraftig beskæring af hække kan have praktiske formål

haveservice-Hækkeklipning - Det er sundt for en hæk at blive klippet ordentligt Haveservice-Haekkeklipning-Beskaering-Indkoersel-Horsens-Sommer-2014

Det var til tiltrængt og sund omgang klipning for den ligusterhæk.

Kraftfuldt værktøj løser med stor præcision selv de mest krævende klippe- og beskæringsopgaver i forbindelse med hæk. Som her i en indkørsel i Horsens, hvor en kraftig beskæring af den tilgrænsende hæk frigiver betydelig plads for kunden. Således bliver et indgreb til fordel for hækkens sundhed og også en umiddelbar praktisk fordel.

Forvokset bøgehæk i Middelfart genskabt til fordums glans

haveservice-Hækkeklipning - Det er sundt for en hæk at blive klippet ordentligt Haveservice-Haekkeklipning-Indkoersel-Beskaering-Middelfart-Foraer-2014-001

Hæksiden på denne bøg er blevet kraftig beskåret. Hvilket vær tiltrængt efter mange års forvoksning.

I eksemplet her blev en forvokset bøgehæk i Middelfart genskabt til fordums glans. Nu skal hækken blot i den kommende tid have ro og almindelig pasning. Så vil den blive så smuk som nogensinde. Kunden valgte her som et tillægsprodukt at få ryddet op under hækken samt renset den fine stensætning, der kom til syne efter den kraftige beskæring.

Vi giver dig gerne et tilbud på hækkeklipning

Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring i at klippe alle slags hække. Vi klipper også gerne din hæk. Se vores hækklipning priser eller kontakt os for et tilbud. Vi arbejder fortrinsvis i Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Horsens, men giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud