Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Guldregn i fødselsdagsgave til Fru Danø på Immervad i Kolding

af | apr 17, 2017 | Haveservice

haveservice-Guldregn i fødselsdagsgave til Fru Danø på Immervad i Kolding

Guldregn i fødselsdagsgave – Men vi må kontakte fler planteskolder før en har guldregn hjemme

Guldregn i fødselsdagsgave – Vi skal finde den bedste og fineste plante

Guldregn i fødselsdagsgave ønskes og her står den så. Flere telefonopkald til nogle af Danmarks fineste planteskoler kunne ikke tilvejebringe en opstammet guldregn. Og vi var ved at tabe modet på at kunne finde en da en pludselig indskydelse om at dreje bilen ind forbi Staurbyskov havecenter løste alle spekulationer. Her stod to meget fine eksemplarer af opstammede guldregn. Lige hvad vi ledte efter. Og vi skulle kun bruge en.

Hvem vil ikke gerne have en smuk plante i fødselsdagsgave? Planter er livsbekræftende og beriger den der passer dem. Planter vækker det bedste i mennesker. Planter indgår i den helhed en have er; eller kan være. Planterne i haven er ikke nødvendigvis enkeltstående væsner. Men væsner der bidrager til den helhed som haven er. Til den energi der er i haven.

Derfor er det en betydningsfuld og berigende gestus at give planter i gave. Haven er et energisystem der kan siges at overgå summen af de enkelte dele. Alligevel påvirker den enkelte plante hele systemet og skubber og trækker i sin retning. Det er derfor meget betydningsladet at give planter i gave. Og som firma er det en betydningsfuld tillidserklæring for os at blive bedt om at overdrage en grøn gave.

Der skal plantes korrekt på rette sted

haveservice-Guldregn i fødselsdagsgave til Fru Danø på Immervad i Kolding

Guldregnen presseterne sig flot i forhaven

Vi følte det naturligvis som en stor tillidserklæring da Britta kontaktede os på mail. Om vi kunne levere en gerne opstammet guldregn i fødselsdagsgave til hendes mor allerede følgende tirsdag. Jamen naturligvis. Det ville vi da gerne.

Det skulle dog vise sig at blive lidt vanskeligere end forventet at gøre ønsket til virkelighed. Vi ringede flere steder hen. Men ingen steder var der guldregn hjemme. Og slet ikke opstammede. Opstammmede guldregn var ikke var til at opdrive i år forklarede de fleste.

Fru Danø er glad for den fine guldregn

haveservice-Guldregn i fødselsdagsgave til Fru Danø på Immervad i Kolding

Fru Danø er meget glad for gaven med den fine guldregn

Heldet var dog med os at vi helt tilfældige drejede bilen ind forbi Staurbyskov havecenter. Her stod to flotte eksemplarer af opstammet guldregn. Og vi tog naturligvis den flotteste til fødselaren Fru Danø. Der fik den leveret og plantet på selveste sin 85 års fødselsdag.

Jo. Alt er som det skal være

haveservice-Guldregn i fødselsdagsgave til Fru Danø på Immervad i Kolding

Guldregnen sager sig fin ud fra alle vinkler

Det er en flot plante. Både for vejen og for Fru Danø. Det er også en stor glæde for Britta at vide at hendes mor fik en god fødselsdagsgave.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud