Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Græsslåning for private på Bøgevangsgade i Horsens

af | nov 1, 2016 | Haveservice

Nogle gange klipper græsplænen bare ikke sig selv og derfor er vi nu kommet på græsklipning i Horsens. Som denne kunde der har fået et godt job i USA. Så er det udmærket at kunne ringe til Dansk Haveservice & Anlægsgartner der så kommer og klipper græsset. En græsplæne har godt af at blive klippet så ofte som mulig. Men mange vælger at klippe deres græsplæne en gang om ugen. Og det passer egentlig fint ind i rytmens hos et firma der kommer og klipper græsset.

Græsklipning i Horsens hvor haven skal holds fin. Så huset kan blive solgt.

Haveservice-graesslaaning-private-paa-boegevangsgade-horsens-20160611_174003

Det er også dejligt at yde haveservice i denne smukke have.

Denne kunde kontakter os i den sene vinter i godt tid før vækstsæsonen. Han vil gerne være sikker på en aftale før han rejser til USA for at begynde sit nye arbejde. Vi tage op og besigtige jobbet og få en god samtale med kunden. Vi er enige om at denne græsplæne er så lille at det kan gå at slå den kun en gang hver 14 dag. Det er den aftale vi træffer.

Haveservice-graesslaaning-private-paa-boegevangsgade-horsens-20160611_174019

Det er en fin have.

Efter at græsset har været slået nogle gange kontakter kunden os. Huset er sat til salg og vi må gerne klippe græsset hvis vi ved der er fremvisning. Og der skal også klippes hæk. Så det ser ordentligt ud. Det er en aftale. det er et virkeligt lækkert hus. Så Jeg regner ikke med at der går lang tid før det er solgt.

Huset blev solgt – så vi må have gjort vores arbejde

Det er naturligvis ærgerligt at miste en god kunde ved at huset bliver solgt. På den anden side er det også glædeligt at have hjulpet med at få huset solgt ved at holde haven fint i orden.

Denne græsplæne klippede vi hver 14. dag efter aftale med kunden. Men de fineste af de græsplæner du ser klippes normalt tre gange i ugen eller hver anden dag. Det er ikke nogen kunst at få sig en af danmarks flotteste græsplæner. Det er bare at følge nogle få simple regler. Det er basal håndværk. Men vi hjælper dig gerne.

Vi klipper også gerne din græsplæne

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder i Horsens, Vejle, Middelfart, Fredericia og Kolding. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud