Anlægning af græsplæner

 

Vi opfylder dine drømme om en flot sund og grøn græsplæne. Hvor vores udførelse af din græsplæne tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag vedrørende dine ønsker om en flot grøn græsplæne.

Nyanlægning af græsplæne

Græsplænen er et centralt element for livskvaliteten i dit hjem. Ved nyanlægning af græsplæne har du en unik mulighed for at skabe en skøn, brugervenlig og flot græsplæne som kan holde i årtier og  livet igennem vil styrke din glæde ved haven. Vi ved alt om græsplæner og kan give dig den unikke og smukke græsplæne du drømmer om. Vores rådgivning leder dig til den optimale løsning for en professionel anlagt græsplæne. Her er Dansk Haveservice & Anlægsgartner dit optimale valg.

Omlægning af græsplæne

En omlægning af græsplænen fjerner ujævnheder, gendanner græsset med nye græsfrø af bedste kvalitet i flotte grønne farver der pryder din have med den flotte nye græsplæne. Kontakt gerne Dansk Haveservice & Anlægsgartner og lad os give dig gratis rådgivning og give dig et godt tilbud på omlægningen af din græsplæne. Vi yder god og professionel service i alle hensender og gennemføre arbejdet udført alle detaljer i arbejdet ordentligt og professionelt med blik for enhver detalje. Kontakt os allerede i dag om omlægningen af græsplænen.

Renovering af græsplæne

Vores renovering af din græsplæne tager først og fremmest udgangspunkt  græsplænens tilstand. Og gør det bedste for din græsplæne uden at skulle igennem en total omlægning af græsplænen. I England er mange græsplæner flere hundrede år gamle fordi de holdes og vedligeholdes efter alle kunstens regler. Renovering og vedligeholdes af en god græsplæne kræver den sjældne viden og indsigt som vi besidder. Så kontakt os om god rådgivning vedrørende istandsættelse og vedligeholdelse af din græsplæne. Så bliver din græsplæne flot og grøn.

Kvalitetsgræsplæner udføres

Det kræver en straks indsats at skabe en græsplæne af god kvalitet. Og kan kræve store forudsætninger af viden og ressourcer.Så får du også en velanlagt græsplæne der giver dig store og livslange glæder. Mens sårlig udførte græsplæner giver dig daglige sorger og ærgrelser. Derfor siger vi nej til arbejde der ikke skal udføre i ordentlig kvalitet. Og vi rådgiver ligefremt og ærligt omkring hvad der skal til for at du får en god græsplæne. Og oplyser dig ærligt om hvordan du får dig den fineste og bedste græsplæne.

Skal vi anlægge din græsplæne? Ring eller skriv med det samme!

Ønsker du din græsplæne udført i god og professionel kvalitet kan du rette kontakt til os.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked
WordPress Lightbox Plugin