Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Græsklipning af privat græsplæne på Langagervej i Bredballe i Vejle

af | nov 1, 2016 | Haveservice

Haveservice-graesklipning-privat-graesplaene-paa-langagervej-bredballe-vejle-20160611_162021

Så falder en græsplæne næppe smukkere i landskabet.

Græsklipning i Vejle

Vi er til græsklipning i Vejle For der er intet som en smuk have med en storslået græsplæne. Men det er ikke altid folk selv har tid og mulighed for at passe græsplænen. Som denne pragt plæne på Langagervej i Bredballe i Vejle. Hvor det var en glæde for Dansk Haveservice & Anlægsgartner at få lov at hjælpe med græsplænen.

Vi anvender forskelige plæneklippere i denne have

Haveservice-graesklipning-privat-graesplaene-paa-langagervej-bredballe-vejle-20160618_122832

Det er vigtigt med en plæneklipper af god kvalitet.

Vi har forskellige græsslåmaskiner. Og overraskende nok var denne lille plæneklipper faktisk en af dem der klarede sig rigtigt godt på denne store plæne. Selv om plænens størrelse gør en selvkørende plæneklipper som man sidder på værd at foretrække. Det er interessant at prøve nogle forskellige plæneklippere på en græsplæne som denne og finde ud af hvad der virker bedst.

Det er en storslådet græsplæne

Haveservice-graesklipning-privat-graesplaene-paa-langagervej-bredballe-vejle-20160618_122916

Græsplænen bølger sig smukt i solen.

Der kan næsten ikke være noget flottere end en storslået græsplæne i en storslået have. Det er for lidt man ser af den slags haver i dagens Danmark.

Mangen en gamle pragtfulde villahaver splittes desværre op ved salg og udstykkes til to eller tre grunde der muligvis endda udfyldes til grænsen med et stor hus på hver. Det er folk der ikke ønsker en have men heller ikke gider bo i en lejlighed. Så bor de på den måde. Ikke som her hvor den store skønne have giver liv og sjæl tilbage til den der opholder sig i haven.

Haveservice-graesklipning-privat-graesplaene-paa-langagervej-bredballe-vejle-20160618_122928

Græsslåmaskinen venter på at komme i gang.

Er det ikke bare helt fantastisk pragtfulde med sådan en plæne. Det er der nok mange der gerne ville have en sådan græsplæne. Og med moderne maskiner er det ikke engen noget problem at vedligeholde en sådan græsplæne. Man kan komme til med raiders og zero turn maskiner. Som man sidder på og som er endnu nemmere og hurtigere at bruge end almindelige plæneklippere.

Det er en charmerende have

Haveservice-graesklipning-privat-graesplaene-paa-langagervej-bredballe-vejle-20160611_161750

Charmrende have stemning. Fra dengang alt ikke kun skille være hæk og græs.

Langs kanten af plænen står store blomstrende træer og buske. Det er virkelig en feel good oplevelse at opholde sig i en sådan have. Vi er glade for at vedligeholde sådanne steder.

Vi udføre også gerne græsklipning, græsslåning og veligehold af græsplæner i din have.

Dansk Haveservice & Anlægagartner udføre harbejde i byerne Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Middelfart. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud