Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Gavekort til Holger i Juelsminde

af | nov 1, 2016 | Haveservice

Gavekort til Holger i Juelsminde Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner - En passende gave til enhver med have.

Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner – En passende gave til enhver med have.

Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner – En passende gave til enhver med have.

I mange familier er det rigtige at give et gavekort for det er lidt af en overvejelse hvad der skal gives i gave til de ældre familiemedlemmer. De ældre har alt alt hvad de behøver og mangler ingenting og er glade for det de har.

Med jævne mellemrum bliver vi så i Dansk Haveservice & Anlægsgartner kontaktet vedrørende muligheden for at udstede et gavekort. Der er ligesom en eller anden særlig tillidserklæring ved at blive kontaktet vedrørende at du vil bruge vores arbejde som gave til en du har kær.

Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner - En passende gave til enhver med have. Gavekort til Holger i Juelsminde

Her er den flinke gamle Holger fra Juelsminde der så heldig at få et gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Denne gang blev Dansk Haveservice & Anlægsgartner kontaktet af familie til Holger fra Juelsminde der fylder 80 år. Det er ikke nemt at finde den rette gave til Holger. Holger har alt hvad han ønsker sig og synes ikke han mangler noget.

Vi snakker lidt om mulighederne. Om priser. Om hvor meget tid der skal anvendes til forskellige småopgaver i en have. Og bliver enige om at vi kan nå en god lille ting på omkring 3 timer. Og det virker fornuftigt i forhold til det budget som familien har udset sig.

Snakken ender med et fint og passende gavekort til haven

Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner - En passende gave til enhver med have. Gavekort til Holger i Juelsminde

Holger fra Juelsminde er meet glad for sit gavekort. Som vi omsatter til en lille udvidelse af græsplænen.

Det er naturligvis op til Holger hvorvidt han vil benytte sig af timerne i haven. Vi aftaler at Holger modtager et fint gavekort fra familien udformet af familien selv. Gavekortet indeholder bl.a. mine kontaktoplysninger.

Hvis Holger ringer og gerne vil have udført noget i haven. Så er det det. Hvis han ikke ringer. Så er det det. Men en dag ringer Holger. Der er nogle få m2 græs han gerne vil have lagt om.

Det er måske lidt knebent at nå det på tre timer. Men jeg spare også en masse tid ved at jeg ikke behøver at bortskaffe.

Holger og jeg få en rigtig god dag ud af det hvor vi hygger os over arbejdet. Og en kop kaffe med snak om hvad Holger har oplevet op gennem livet er der også tid til. Holger er mget tilfreds med det udførte arbejde.

Et gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner – en bedre gave kan man ikke ønske sig

Gavekort fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner - En passende gave til enhver med have. Gavekort til Holger i Juelsminde

Det er et dejligt fint gavekort som Holger får. Han savner heler ingen ting. Så et gavekort til haven er den mest oplagte og nyttige gave til Holger.

Holgers familie har udført dette fine gavekort til Holger. Gavekortet er påført mine kontaktoplysninger så Holger kan gribe fat på mig når han har brug for det.

Det er en tillidserklæring at ens arbejde bliver brugt som gave til andre. Og man føler sig en smule ydmyg over det.

Har du brug for et gavekort ?

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udsteder også gerne det gavekort du ønsker. Henvend dig og så får vi en god snak om mulighederne.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre havearbejde i byerne Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart. Samt i byernes oplande. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud