Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Overdækket terrasse – Til en rimelig pris

af | apr 24, 2015 | Haveservice

Du drømmer om en overdækket terrasse. Men må samtidig være opmærksom på prisen. Løsningen kan overraskende nok være en håndbygget udestue der er skræddersyet til netop dit behov – håndlavet af en dygtig faglært tømmer. Der er mange hensyn at tage i forbindelse med opbygningen af en udestue. Dem kender en faglært tømre fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Og vi hjælper dig gerne med skabelsen af din udestue.

Udestuer er populære og samtidig en nem måde at øge boligarealet på. Den grundlæggende ide om din udestue skal komme fra dig selv. Herfra hjælper Dansk Haveservice & Anlægsgartner dig gerne med råd og vejledning af faglig karakter.

Bygningen af en udestue kan i høj grad ses som et modulbyggeri. Hvor du kan få stor indflydelse på materialer og deres anvendelse.

Der er grundlæggende to måder for bygningen af en udestue:

1) Bygning af en udestue der primært kan bruges om sommeren – her får du rigtig mange kvadratmeter for pengene

eller

2) Bygning af en udestue der kan anvendes hele året (En vinterhave). Hvilket stiller krav om langt mere kostbare materialer som termoruder mm. Og kvadratmeterprisen kan ligge på nogenlunde det samme som ved almindelige tilbygninger til huset.

Denne artikel handler om hvordan du opnår en dejlig sommerudestue med begrænset isolering. Og som giver dig rigtig mange kvadratmeter for pengene.

Eksempel på en håndbygget overdækket terrasse – Med godt forhold mellem kvadratmeterpris og holdbarhed

overdækket terrasse Eksempel på en håndbygget udestue - Med godt forhold mellem kvadratmeterpris og holdbarhed Dejlig udestue - Til en rimelig pris

Eksempel på en håndbygget udestue i form af en overdækket terrasse – Med godt forhold mellem kvadratmeterpris og holdbarhed

Denne dejlige udestue er opført i Løget ved Vejle. Den er holdt i beskedne materialer hvor hele indsatsen har gået ud på at optimere forholdet mellem pris, kvalitet, anvendelighed og nytteværdi. Der er anvendt en rigtig god tagplade, plexiglas til ruder og trykimprægneret træ til den bærende konstruktion og vægge. Denne udestue vil mange år frem give beboerne glæde og er opført i en kvalitet og styrke der vil overleve selv de stærkeste storme. Der er inddraget alle seriøse faglige og professionelle hensyn i opførelsen af denne udestue.

overdækket terrasse Eksempel på en håndbygget udestue - Med godt forhold mellem kvadratmeterpris og holdbarhed Dejlig udestue - Til en rimelig pris

Der er brug for skjulte kvaliteter ved en overdækket terrasse. Nogle af dem før f.eks. at udestuen er serdeles modstandsdygtig overfor stormvejr.

Udestuen har åben front. Der giver en god fornemmelse af fri natur. Kunden sætter selv rullegardiner op der kan anvendes mod blæst og stærk sol. Udestuen er solidt håndværk der optimere forholdet mellem plads, holdbarhed og pris. Det giver denne udestue mange fordele at der er valgt en rigtig god tagplade.

Hvordan er dine muligheder for en overdækket terrasse

Det absolut bedste forhold mellem pris og anvendelse får du ved at lade en faglært tømrer opbygge en udestue i imprægneret træ, plexiglas og et velvalgt god tagplade (Stor betydning). En sådan udestue øger i betydelig grad dine gode timer i haven. En sådan udestue giver en fin fornemmelse af frirum, hygge og fritid – med en helt anden fornemmelse af være tæt på naturen end hvis du befinder dig indendøre.

I Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil vi altid gerne hjælpe dig med at få en god udestue til en rimelig pris. Men arbejdet skal altid være i orden. F.eks. vil vi kun bruge materialer og produkter fra den gode ende af skalaen. Det vil naturligvis lægge en bund under vores priser. Til gengæld vil du så også få en udestue der stadig til en god pris giver dig problemfri glæde i de kommende mange år.

Sådan får du begyndt på en overdækket terrasse

En udestue skal ikke bare hvile i sig selv. Udestuen skal også stå til den bygning den bliver en del af. Vi vil gerne tale med dig og sparre dine ideer indtil vi finder den rette løsning for dig.

Udestuens grundlæggende struktur

Udestuens grundlæggende struktur består af svære lægter monteret forsvarligt på støbninger i jorden og videre monteret på bygningen. Samt et tilhørende tag. For så vidt har du allerede her en struktur der i sig selv vil gavne dig i haven. Nemlig et halvtag. Så du kan i og for sig stoppe her. Men der er mange gode grunde til at gå videre i byggeriet.

Den grundlæggende struktur består således af de nødvendige støbninger til montering af sværere lægter i trykimprægneret træ. Samt af de nødvendige beslag til montage på bygningen.

Udestuens fundering og grundlæggende struktur har stor betydning for den senere mulighed for forbedringer af udestuen. Derfor kan det godt betale sig at lave denne del af arbejdet grundigt og i virkelig gode materialer.

Udestuens fundering

Dansk Haveservice & Anlægsgartner foretager enhver form for støbning og fundering. Også i forbindelse med bygningen af din udestue. Hvor funderingen bliver en integreret og professionel forarbejde til bygningen af udestuen.

Taget er vigtigt i sig selv

Valget af det rigtige tag kan sagtens give en god fornemmelse af komfort – f.eks. også i regnvejr vil rette tag i en håndbygget udestue bidrage til ro og velvære. Valget af det rette tag vil i sig selv give dig en komfort som ikke engang findes i udestuer fra dyre mærkevareproducenter.

En solidt tag kommer dig også til gavn om vinteren hvor det bedre kan holde til byrden fra sne.

Derfor er valget af tag helt centralt. Og med mindre du har rette specialviden bør du altid inddrage din håndværker i valget af tag.

Udestuens vægge og beklædning

Her er der flere muligheder. Der også afgøres af din smag for stil og design. Der findes mange gode trykimprægnerede træplader og brædder som du kan vælge ud fra.

Udestuens vinduer

Forskellige former for plexiglas kan afløse glas. Det give både en lav pris og mindskede bekymringer for knuste ruder.

Det er også muligt at lade udestuen være åben i en eller flere sider. Og her f.eks. dæmme vinden ude via rullegardiner eller andet lignende.

 Udestuens gulv

Der er forskellige muligheder for gulv i en udestue. Muligvis skal udestuen bygges hvor der i forvejen er terrasse. I givet fald ligger det ligefor at lade terrassen blive og fungere som gulv. En anden nærliggende mulighed er at etablere et trægulv i udestuen.

En udestue kan skabes over tid

En dejlig udestue kan sagtens starte med et halvtag. Det giver i sig selv læ og komfort. Så har du den grundlæggende struktur. Senere kan du følge op med væge og f.eks. et trægulv. Naturligvis vil mange håndværker gerne bygge hele konstruktionen i en arbejdsgang. Men der kan jo være flere hensyn du skal tage. Hensyn til din økonomi eller at du gerne vil overveje dine muligheder.

Lad drømmene flyve

Der er med det omfattende udbud af forskelligartede materiale god sandsynlighed for at du kan gøre dine drømme om en dejlig og personlig udestue til virkelighed. Med denne artikel giver vi folk viden til at opnå en ordentlig udestue til en rimelig pris. Du vil altid kunne forskønne og forbedre en udestue. Man kan bygge i træ med struktur og udsøgte lakeringer. Skabe isolerede vægge og gulve. Eller benytte dobbelte eller tredobbelte termoruder. Anvende specielle tage og vinduer der giver helt unikke lysforhold og et særligt lækkert indeklima i udestuen.

Uanset hvor højt du lader dine ambitioner om en dejlig udestue flyve vil Dansk Haveservice & Anlægsgartner altid kunne hjælpe dig. Og vi er altid åbne for en samtale om dine drømme og ønsker.

Du kan altid forbedre din udestue. Jo stærkere og bedre den grundlæggende bærende struktur er jo flere muligheder har du for senere at kunne forbedre din udestue.

Er tilladelserne i orden

Det er dig som bygherre der skal indhente de nødvendige tilladelser. Og det kan sagtens blive en omstændelig proces der derfor i god tid skal indledes med kommunen.

Hvem skal bygge en overdækket terrasse til dig ?

Dansk Haveservice & Anlægsgartneres dygtige og engagerede tømrere og murere skaber gerne din udestue. Vi kan både give dig en fast pris på baggrund af en god samtale om dine ønsker for udestuen. Du kan også vælge en mere kreativ proces hvor udestuen skabes på fortløbende timeløn. Ud over timelønnen består udestuens pris naturligvis af prisen på materialerne.

Kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et uforpligtende tilbud

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i byerne Vejle, Kolding, Middelfart, Fredericia og Horsens. vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud