Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring og få et tilbud

Kraftig beskæring af bøgehæk og klipning af bøgehæk i Skanderborg

af | feb 9, 2020 | Anlægsgartner, Beskæring, Beskæring af hæk, Hækkeklipning, Haveservice, Plantning af hæk, Skønne haveanlæg, Terrasse

Hunden undresøger grundigt kvaliteten af den beskæring af bøgehæk udførte arbejde. Alt ser ud til at være i orden. Beskæring og klipning af bøgehæk i Skanderborg hvor en flot villa skal have beskåret sin hæk er udført korrekt og godkendes.

Hunden hele vejen igennem udvist stor interesse for vores arbejde med hækken. Og nu skal den naturligvis også undersøge om arbejdet hele vejen igennem er udført ordentligt. Det er det. Og opgaven godkendes.

Sådan beskærer du din bøgehæk:

  • Bøgehække kan beskæres året rundt – men optimalt i februar / marts måned.
  • En fritstående bøgehæk her tre sider. Her kan du beskære to sider på samme tid (Typisk den ene side og top). Herefter venter du gerne 2 år og beskære derefter den sidste side.
  • Beskær gerne toppen af hækken op til 30 cm. lavere end den ønskelede endelige højde. Hvis den endelige højde f.eks. er 180 cm. så kan de med fordel beskære ned til 150 cm. Det syndes mange mennesker så i praktisk er for lavt – også selv om det kun er midlertidig højde. Men så se i hver fald om ikke du kan beskære ned til 170 cm. Ellers får nemlig alle de gamle tykke knuder og knortede grene at klippe oven i næste gang du skal klippe.
  • Kommer der efter beskæringen en tørkeperiode så gør de klogt i at forkæle den beskårne hæk med vand. en hæk vandes med siveslange. Du vander så igennem en nat om ugen eller grundigt igennem de dage det ikke regner. (Det er typisk ikke nødvendigt at vande på grund af beskæring. Jeg siger bare at det er en af de ting du kan vælge at gøre hvis du får beskåret en kostbar bøgehæk. For det er jo en hård behandling af planten) (Noter dig: Vand aldrig en bøgehæk før efter 1 maj. Da du ellers kan drukne rødderne).
  • En normal moderne beskæring foretages i en bestemt højde. Men der kan også vælges beskæring af den enkelte plante i grenkløfterne. det betyder at hækken bliver ujævn. Men skulle være det sundeste for den enkelte plante.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestil professionel beskæring af din hæk!

Bestil din professionelle hækklipning!

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.” med beskæring af hæk og æbletræer.

Anbefaling fra kunde til hækklipning

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet – vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet – vi er meget tilfredse!”

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Lad os udfører professionel Forårsklargøring af din have

Her fortsætter artiklen

Film fra vores beskæringsarbejde i Odense

Sådan beskæres en bøgehæk

Hvert år beskære vi mange bøgehække. Her kan du se en lille film om hvordan vi arbejder med beskæringen af bøgehække.

Beskæring af æbletræer

Efter vores beskæring ser æbletræerne sådan her ud.

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.” med beskæring af hæk og æbletræer.

Så er beskæring af bøgehæk og klipning af bøgehæk i Skanderborg udført

Det er en flot beliggende villa. Hvor den fine skråning er udbyttet til en smuk bøgehæk

I det følgende vil vi fortælle dig lidt om hvordan du beskære bøgehæk og noget om fordelene ved professionel beskæring af bøgehække.

Flotte grundtræk i haven i Skanderborg

Grundtrækkene i denne haven er flotte. Det er godt at hækken nu igen er faldet på plads i sit oprindelige format. der sikre en flot have. Samt lys og luft i og omkring huset.

Alt er nu i orden. Der har stået nogle buske. De er også skåret i bund.

Nu kan den flotte villa ses fra haven før vi gik igang med denne beskæring og klipning af bøgehæk i Skanderborg var der ikke meget at se. For hækken tog hele udsigten.

Beskæring og klipning af bøgehæk i Skanderborg – der er nok at se til

Hækaffaldet fylder en del. Kunden rytter selv op.

Vi har aftalt med kunden at han selv rytter op. Så vi glæder os til at se hvor fint det bliver når oprydningen er overstådet.

Der er stor mængder afklip der kommer efter sådan en beskæring. Det er vigtigt at få snakket om hvor meget der bliver og hvad der skal ske med det.

Det er et spændende arbejde med hækken ivi har gang i. Det er spændende for kunden og dennes gæster at følge med i vores arbejde. Med jævne mellemrum får vi en kort snak med vores kunde og her afstemmer vi nogle detaljer i arbejdet.

Beskæring af bøgehæk er færdig og er blevet flot

Nu er hækken færdig. Der er ryddet op og der er flot overalt.

Så flot og lyst er der blevet i denne have i Skanderborg.

Ny er der frit udsyn over den rummelige og lyse have.

Sikke en flot udsigt. Før kikkede vi bare ind i en tung grøn mur uden charme. Nu er tingene i orden og der se flot ud.

Sådan så der ud før vi gik i gang med beskæring af bøgehæk

Før vi går i gang kikker beborene ind i denne grønne mur. Der ud over udsigten også tager en stor del af sollyset.

Der er ikke meget ved at hygge sig i dette grønne aflukke hvor skyggen hærsker over solen.

Hækken er alvorlig forgroet og trænger meget til den beskæring vi er blevet bestilt til.

Dette førbillede viser at huset knapt kunne ses fra haven. Det var godt at kunden ringede til os om at få beskåret hækken.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring og få et tilbud