Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af hæk i Bagsværd i Nordsjælland: Karsten har udført et flot stykke arbejde med vores medtagne hæk!

af | jun 1, 2024 | Anlægsgartner, Beskæring, Beskæring af hæk, Hækkeklipning, Havebede og Prydhaver, Haveservice, Skønne haveanlæg

Førbillede: Bøgehækken i Bagsværd: Beskæring ved Aldershvile Slot – Bøgehækken ved at gro sig vild: Redningsaktion nødvendig!

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

I Bagsværd, ved det smukke Aldershvile Slot, finder vi en af Danmarks mest charmerende boliger – den tidligere gartnerbolig. Til denne idylliske ejendom hører naturligvis også en flot bøgehæk, der kræver regelmæssig beskæring for at holde sig sund og præsentabel.

Gennem flere år har bøgehækken ikke været vedligeholdt af den tidligere ejer. Derfor er det nu sidste udkald for at få den beskåret og genoprettet til sin tidligere pragt.

Efterbillede: Bøgehækken Genopretter sin Glans

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

Efter beskæringen er bøgehækken godt på vej til sin fordoms glans. De meterlange stritter er væk, og hækken kan begynde på en frisk. Dette arbejde har givet hækken nyt liv og forbedret dens udseende markant.

Kundeudtalelse fra Philip i Bagsværd: Beskæring af hæk i Bagsværd i Nordsjælland: Karsten har udført et flot stykke arbejde med vores medtagne hæk!

Jeg kan på det varmeste anbefale Karsten og Dansk Haveservice, for de har virkelig udført et flot stykke arbejde. Vi er lige flyttet ind i en ny bolig, hvor hækken var ret medtaget og ikke var blevet passet og klippet de seneste fem til seks år. Karsten har klippet hækken helt ind, så der er blevet plads til bilen igen. Ligeledes har han klippet rigtig flot langs vejen og justeret det flot ind, så det ser ud, som det skal. Jeg er yderst tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge Karsten igen. Så de varmeste anbefalinger herfra.

Optimering af Hækindkørsel med Beskæring

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

Midtvejs gennem beskæringen af hækindkørslen observeres de fremtrædende, uklippede dele. Forestillingen om den forbedrede tilgængelighed til indkørslen med en veltrimmet hæk er tydelig. Beskæringen vil ikke blot forbedre æstetikken, men også lette bilens passage gennem indkørslen.

Hurtig Aftale om Bøgehækbeskæring

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

Vi når straks en aftale om beskæring af bøgehækken. Kunden rydder selv op og kan hjælpe med det samme, hvilket gør processen hurtig og effektiv.

Haven Rummer Fortidens Hemmeligheder

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

Haven rummer mange hemmeligheder fra fortidens glans, herunder et flammebed, der nu ser medtaget ud. Den nye ejer planlægger at restaurere dette bed, så det igen kan stråle og blive en smuk del af haven.

Haven ved Aldershvile Slot: Beskæring i magisk omgivelser

Beskaering-haek-Bagsvaerd-Nordsjaelland-Storkoebenhavn-Gladsaxe-

I dag har vi haft fornøjelsen af at arbejde i en have, der grænser op til den smukke Aldershvile slotsruin. Haven er en tidliger del af Aldershvile Slotspark, og det er et sted, der emmer af historie og sjæl. Man kan næsten mærke fortidens vingesus, når man bevæger sig rundt i haven.

Vi har beskåret bøgehækken i haven, og det var en opgave, vi udførte med stor omhu og respekt for de smukke omgivelser. Vi er stolte af resultatet, og vi ved, at kunden vil nyde den velplejede hæk i mange år fremover.

Efter arbejdet tog vi os tid til at opleve den magtfulde ruin. Det var en fascinerende oplevelse at stå midt i ruinen og forestille sig, hvordan slottet engang så ud. Vi er taknemmelige for at have haft mulighed for at arbejde i et så specielt sted, og vi vil med glæde vende tilbage en anden gang.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud