Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Beskæring af æbletræer i Vejle

af | nov 2, 2016 | Beskæring

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121850

Beskæring af æbletræer i Vejle som disse kræver stor respekt for træets anatomi.

Ved Beskæring af æbletræer i Vejle er det skønt når man som håndværker står overfor en opgave der kan blive noget særlig. Når der virkelig er perspektiv i den opgave man står overfor. Som ved disse helt særegne æbletræer. Jeg kunne med det samme se at med den rette beskæring ville disse træ fremstå som helt unikke og tankevækkende ikoner i haven. Som stemmer fra en svunden tid. Det kan tolkes og vækker undren.

Jobbet med beskæring af æbletræer i Vejle er godkendt af en dygtig hånværker

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121909

Det er fascinerende at betrakte den smukke grenbygning.

En kollega roser mig for den fine beskæring af æbletræerne. Bl.a. har jeg ladet små kviste med knopper sidde tilbage og det betyder rigtig meget for træerne. Da de følsomme kviste med deres knopper er som øjne og antenner for træet. der derigennem oplever omgivelsernes impulser.

Træernes fine struktur står knivskarpt i haven

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121925

Æbletræerne er meget smukke og skulpturelle.

Ofte bliver et træ mere interessant af at blive beskåret. En af årsagerne er for mig at de tykke stammer kommer frem og til deres ret som synsindtryk i haven. Man får faktisk meget mere træ – og meget mindre arbejdet i haven ved at beskære sine æbletræer ordentlig.

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121936

Æbletræerne forskønne hele haven

Se hvor smukke, interessante disse træer fremstår efter beskæring af æbletræer i Vejle

Næsten alle artikler´s råd vedrørende beskæring af æbletræer tager udgangspunkt i at folk har deres æbletræ for frugternes skyld – træet er der for æblernes skyld – er udgangspunktet. Det er imidlertid ikke min praktiske erfaring. Masser af fine æbler få lov at ligge og rådne under træerne indtil folk få sig taget sig sammen til at rydde op i haven. Eller betaler nogen for at komme og gøre det.

Selv de mest lækre og delikate æbler ender desværre ofte på den måde.

Derfor er det vigtigt at få få klarlagt folks motiv for beskæring af havens æbletræer. Hvis æblerne fra træet ikke anvendes. Eller hvis æblerne alligevel er dårlige. Så Kan jeg som håndværker flytte fokus over på træets prydmæssige og skulpturelle egenskaber.

Ved denne opgave er oplægget fra kunden at træerne trænger til en meget hård beskæring. Det er vi enige i. Træerne er præget af store fremvoksende og forvoksede vanris. Og min vurdering er at vægten kan være en trussel for de tykke hovedstammer der udgør træets virkelige værdi; men som risikerer at knække under vægten.

Beskæring af æbletræer har stor betydning for havens udtryk

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121818

Æbletræerne forskønner hele lokalområdet i Mølholm.

Se bare her. De flotte skulpturelle æbletræer er nu en pryd for hele Mølholm. Alle der går forbi lægger mærke til de flotte og iøjnefaldende træer.

Haveservice-Beskæring-æbletræer-Vejle-Beskæring-æbletræer-beskaering-aebletraeer-hoejmarken-moelholm-vejle-20160407_121827

I alt slags vejr er æbletræerne smukke at se på.

Så fint tager træerne sig ud for de besøgende til husstanden.

Som ved så mange andre opgaver har oprydningen være en betydelig del af udførelsen. Men nu er jobbet udført og træerne tager sig fint ud i haven. Og for hele kvarteret.

I dette job har beskæringen virkelig gjort en stor og afgørende forskel.

Vi udføre også gerne beskæring af æbletræer i din have

Dansk Haveservice & Anlægsgartner beskære også gerne dine æbletræer. Og havens øvrige træer.

Vi udføre mest arbejde i byerne Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Horsens. Vi giver tilbud på arbejde i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud