Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Bålsted fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

af | sep 22, 2015 | Haveservice

Et bålsted i Vejle kræver ikke andet end viljen til at bygge det. Alligevel tilføjer det en del større oplevelse at gøre sig lidt omhu ved bygningen af et bålsted. Og man kan sagtens forestille sig at der også bliver brug for at tilkalde en anlægsgartner fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner i den forbindelse.

Et bålsted ofre f.eks. muligheden for at bringe sig helt tæt på naturen i sin egen have. og uendelige muligheder for hygge og samvær. Det kan være nok at koncentrere sig om selve bålstedet. Men det kan vise sig meget givende også at skabe passende rammer om bålstedet.

Bålsted i Vejle i natursten i Uhrhøj

anlægsgartner-Bålsted fra dansk Haveservice & Anlægsgartner Baalsted-Uhrhoej-Vejle

Denne kampestensætning er kun anlagt med de aller flotteste udsøgte kampesten. Det samme gælder det tilhørende bålsted.

I forbindelse med et finere arbejde i natursten valgte kunden at få omlagt sin eksisterende bålsted til også at være i natursten. Her var det ikke nødvendigt at ændre omgivelserne. Da de som udgangspunkt dannede en næsten perfekt ramme om et hyggeligt bålsted i en byhave.

anlægsgartner-Bålsted i Vejle Bålsted fra dansk Haveservice & Anlægsgartner Baalsted-Uhrhoej-Vejle-2

Nærmest perfekte rammer for et bålsted i en Bålsted i Vejle i byhave. Det her hjørne er viltert, naturligt og en lille smule mystisk. Det rigtige sted for et bålsted.

Sten til et bålsted skal vælges med omhu

Stenene til et bålsted skal vælges med omhu. Så de passer sammen i en helhed. Og ingen af dem må være flintesten.

anlægsgartner-Bålsted fra dansk Haveservice & Anlægsgartner Baalsted-Uhrhoej-Vejle-3

Der er mange skønne planter i denne have.

Som det fremgår danner det færdig værk af naturstenen en fin horisont i haven. Der på en god måde fanger øjet. Bålstedet gemmer sig her i buskene nederst til højre i billedet.

Hver enkelt sten i værket af natursten er i øvrigt personligt håndplukkede i en grusgrav på en dag med vekslende sol og regn. Og valgt så de både er smukke i sol og regn – tørre og våde. Så er er virkelig lagt noget arbejde i dette værk. Som kunden så også var overordentlig tilfreds med.

Og vi kan lige så godt sige det som det er: vi vil meget gerne lave et naturstenværk også for dig. Men vi ønsker kun at arbejde med det når det kan blive fulgt til dørs og blive gjort ordentligt. Så ofte vil det tage tid og koste en del.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner skaber også gerne dit bålsted

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på dit bålsted.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud