Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Asfalt et interessant alternativ

af | feb 3, 2015 | Belægning

Asfalt kan fås i mange farver der ikke står tilbage for en farvestrålende pose M&M´s. Desuden kan der skabes firmalogo og andre budskaber. Så asfalt er bestemt ikke kedeligt. Asfalt fås i et utal af kvaliteter og kan lægges indendørs såvel som udendørs.

De dygtige folk kommer på din opgave

Asfaltarbejde fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner udføres af nogle af branchens bedste og dygtigste folk. Det gør forskellen.

Asfalt stiller store krav til maskinparken

Mange forbinder nok asfaltarbejdet med tromlen. En damptromle. Moderne tromler kørere dog ikke længere på damp. Tværtimod er moderne tromler og asfaltmaskiner teknologiske vidunder der også stiller store krav til virksomhedens kapitalapparat og økonomiske formåen. Det er helt centralt at din asfalttør har præcis den maskinpark der kan løse lige din asfaltopgave optimalt. Det er samspillet mellem maskine og mandskab der afgør kvaliteten i det endelige produkt. Dansk Haveservice & Anlægsgartner anvender det asfaltteam der har de folk og den maskinpark der matcher præcis din opgave. Det giver dig det optimale forhold mellem pris og kvalitet.

I asfalt er kvalitet et samspil

Asfalt et interessant alternativ Anlaegsgartner-Belaegning-Parkeringsplads-Fliser-Asfalt-Aarhus-Efteraer-2014-001

Her ses et eksempel på første klasses asfaltarbejde.

Billedet er fra en parkeringsplads i Århus. Arbejdet er resultatet af samspil mellem godt håndværk og forskellige materialer i høj kvalitet. Ved at samarbejde med Dansk Haveservice & Anlægsgartner om asfaltarbejdet kan du opnå overdådige resultater indenfor asfalt. Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din garanti for samme gode kvalitet som vist på billedet.

Bemærk her hvor fint asfalten er lagt. Og der er endda ikke engang tale om slidlag (Toplaget der lægges i en særlig forfinet asfaltkvalitet). Bemærk hvor skarpt asfalten står i forhold til kantsten. Især den fine lysning med præcis ensartet højde i forhold til kantstenen. Billedet her viser hvordan asfalt kan være både et stærkt og smukt alternativ – og en samarbejdspartner til flisebelægning. Om du vælger fliser eller asfalt er både et spørgsmål om funktion, design og personlig smag. Hvad mange udenfor branchen sikkert ikke er opmærksomme på er at asfalt også er et økonomisk stærkt alternativ til fliser – og det er i de små opgaver at asfalten er den prisstærke part.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud