Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Rækkehushave i Kolding – Anlægsgartner til have i rækkehus med fin anlægsteknik

af | feb 7, 2015 | Anlægsgartner

En rækkehushave i Kolding  giver som udgangspunkt det igen man lægger ind i den som her hvor vi har været anlægsgartner i Kolding. Derfor kan det kun betale sig at arbejde med de bedste materialer, råstoffer og planter der kan skaffes. Godt anlægsgartnerarbejde kræver selv ved mindre projekter omfattende viden og erfaring.

Det ses nu i fin rækkehushave i Kolding

Dette værk i Kolding der bestående af en mindre rækkehushave med gavl er udført af Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Værket er udført i først klasses materiale. Og har stillet krav om mange forskellige arbejdsgange og stor viden om materialer og deres sammensætning. Alt håndværk i haven er først klasses udført og alt arbejde er udført med stor omhu som det skal gøres. Haven er dermed et godt eksempel på veludført håndværk indenfor anlægsgartner og anlægsteknik.

Rækkehushave i Kolding med fin anlægsteknik i forhaven

Anlægsgartner i Kolding - Nyanlægning af rækkehus have med fin anlægsteknik Anlaegsgartner-Belaegning-Ny-Forhave-Skaerver-Fliser-Kolding-Efteraer-2014-001

Det er på alle måder en funktionel forhave der står i forhold til hjemmet

Skabelse af forhaven indeholder viden om materialer og anlægsteknik. Den gamle trappe er taget ned og gensat i heregårdssten der matcher den valgte belægning. Skærver er lagt på fiberdug der modarbejder vækst af ukrudt. At fliserne er lagt med et jævnt fald ind mod huset overflødiggør en trappe ude ved fortovet. Mens en rist i belægningen sikre afvanding af flisearealer og at huset står tørt og godt.
Kunden ønskede skærver i hele forhaven. På nær en sti og plads med fliser og et samt et mindre bed. Dansk Haveservice & Anlægsgartner fik en god og konstruktiv snak med kunden om udformningen af flisearealet og kom også med forslag til at parkeringspladsen til bilen blev løftet til vandret plan.

God Anlægsteknik kræver mange hensyn. Kunden ønskede den gamle trappe fjernet. Og en ny trappe er sat i herregårdsten der står til den ny belægning. En eksisterende rist er indpasset i den nye belægning. Mens husets ventiler er holdt fri. Sten i belægningen er i nødvendigt omfang skåret til og passer derfor nøjagtigt overalt i arbejdet. Hvilket sikrer at arbejdet slutteligt kommer til at fremstå i et samlet værk.

Privat parkeringsplads til grundejer

Vandret plan til parkering opnået ved opbygning i stabilgrus pålagt skærver. I baghaven er anlagt græsplæne i god kvalitet. Der er også sat ny hæk i liguster. Til højre er et lille bed oprettet med kant af natursten fundet på grunden. Hver af disse ting kræver omfattende erfaring, viden og godt og samvittighedsfuldt udført arbejde for at kunne blive til en samlet have af god kvalitet.

Anlægsgartner i Kolding - Nyanlægning af rækkehus have med fin anlægsteknik Anlaegsgartner-Belaegning-Parkeringsplads-Indkoersel-Skaerver-fliser-herregaardssten-Kolding-Efteraer-2014-001

Den mindre terrænregulering har skabt en fornem privat parkeringsplads til hjemmet.

Kunden ønskede en skærvebelagt indkørsel på egen grund. Dansk Haveservice & Anlægsgartner foreslog at bygge den op til vandret med stabilgrus. Hvilken kunden kunne se det fornuftige i. Vi valgte en bestem størrelse skærver der ikke hænger fast i bildæk. Da kunden er en forsigtig bilist i en minibil kan det være en ganske udmærket løsning med en indkørsel i skærver.
Desuden ønskede kunden en carport til sin bil. Hvilken bestemt er fornuftigt. Derfor har vi anlagt indkørselen så målene passer med den kommende carport. Alt i alt en god og fornuftig løsning der ikke har kostet en formue.
Et lille eksempel på hvordan viden og erfaring her har samarbejdet er at skærverne er valgt i en særlig størrelse der ikke sætter sig i bildæk.

Ny græsplæne i baghaven fra anlægsgartner i Kolding

Anlægsgartner i Kolding - Nyanlægning af rækkehus have med fin anlægsteknik Anlaegsgartner-Have-Graesplaene-Kolding-Efteraer-2014-001

Jorden er gjort fin klar og bliver til en skøn ny græsplæne.

Langs gavlen er fjernet en overflødig trappe der ikke gensættes. Hvorfor muren pudses op. Baghaven blev totalrenoveret og anlagt med ny græsplæne fra anlægsgartner i Kolding. Der nu venter på at de gode græsfrø skal komme op – i dette tilfælde er ikke tromlet i forbindelse med anlæggelsen af græsplænen. Det venter til forår efter at græsset er godt i vej. Den jord og de græsfrø der anvendes til bygning af græsplæner har stor betydning for græsplænens endelige egenskaber. Her er anvendt god jord og fine græsfrø.

Delvis ny hæk

Anlægsgartner i Kolding - Nyanlægning af rækkehus have med fin anlægsteknik Anlaegsgartner-Ny-Haek-Havemuld-Graesplaene-Have-Kolding-Efteraer-2014-001

Der er en god overgang medlem parkeringspladsen med skærver og græsplænen. I siden af græsplænen står nyplantet hæk.

Til venstre ses en nyplantet afsnit i hækken sat i 50 – 80 liguster. Dansk Haveservice & Anlægsgartner bygger kun sine græsplæner og hække med den bedste jord og de fineste græsfrø og hækkeplanter.

Det rigtige værktøj gør forskellen

Anlægsgartner i Kolding - Nyanlægning af rækkehus have med fin anlægsteknik Anlaegsgartner-Haveentreprenoer-Forhave-Kolding-Efteraer-2014-001

Der er masser af maskiner på arbejdespladsen til at klare det omfattende anlægsgartnerprojekt.

Gravmaskine, stamper rodfræser, lastbiler. Selv en mindre opgave som denne rækkehushave stiller omfattende krav vil det værktøj der står til rådighed. Dansk Haveservice & Anlægsgartner yder med baggrund i rette kvalitetsværktøj et godt og højeffektivt stykke arbejde. Vores omfattende værktøjssamling inddrages også i mindre opgaver. Det sikrere at opgaven løses hurtigt, præcist og effektivt. Det kommer kunden til gavn.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil også gerne bygge eller omlægge din rækkehushave i Kolding

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kommer også gerne ud i din rækkehushave og giver et uforpligtende tilbud på omlægning af din rækkehushave i Kolding . Kontakt os gerne med det samme så vi kan få aftalt et møde vedrørende din have.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud